23o

Відбулося засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону

  • 2024.08.22 13:17
    • Громада
  • 36

Сьогодні, 22 серпня, у залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулося друге засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об'єктах життєзабезпечення Калуської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2024/2025року.

Керівники управляючих компаній, відповідно до протокольних доручень, подали свої пропозиції, розрахунки щодо підтримки міською радою найбільш критичних будинків та споруд.

Також присутні на засіданні оперативного штабу обговорили ситуацію із відключенням від центрального теплопостачання багатоквартирних будинків у місті. Керівники управляючих компаній та ОСББ в цьому напрямку працюватимуть і надалі…

Крім того, на засіданні представили арбітражного керуючого, розпорядника майна ТОВ «Костанза» Володимира Постоленка. Нагадаємо, 13 серпня поточного року Господарський суд Івано-Франківської області порушив провадження у справі про банкрутство ТОВ «Костанза», яка має філію Калуську ТЕЦ.

– Підприємство має зобов'язання постачати теплову енергію багатокварирним будинкам та комунальним установам Калуша протягом п'яти років, – констатував Володимир Павленко. – Цей термін ще не закінчився, тому зі свого боку я запевняю, що будуть вжиті всі необхідні заходи, щоб підприємство відновило свою роботу. З квітня Калуська ТЕЦ не працює, є заборгованості перед кредиторами і по виплаті заробітної плати працівникам, але це стратегічний об'єкт і він повинен функціонувати. Щодо технічної готовності, то Калуська ТЕЦ провела підготовчі роботи і готова розпочинати опалювальний сезон.

Наприкінці засідання присутні представники структурних підрозділів доповіли про стан підготовки установ та закладів до опалювального сезону 2024/2025.

Нагадаємо, оперативний штаб утворено відповідно до рішення виконавчого комітету Калуської міської ради від 20.06.2024 року. Перше засідання відбулося 9 липня.

Інші новини