12o

Відбулося засідання комісії з питань Бюджету участі

  • 2021.02.11 13:13
    • Громада
  • 372

10 лютого 2021 року в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулось чергове засідання комісії з питань Бюджету участі під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого, на якому було розглянуто наступні питання:

- про стан реалізації проєктів – переможців голосування Бюджету участі 2019 року, реалізованих у 2020 році,

- про терміни реалізації проєктів – переможців голосування Бюджету участі 2020 року, реалізація яких запланована на 2021 рік;

- про параметри Бюджету участі на плановий рік та внесення змін до Положення про бюджетування за участі громадськості (пропозиції).

Про поточний стан реалізації проєктів – переможців голосування у 2020 році членам комісії доповідали начальник управління будівництва та розвитку інфраструктури Богдан Грущак, заступник начальника управління житлово-комунального господарства Тарас Фіцак, начальник управління освіти Ірина Люклян, директор КП «Міськсвітло» Іван Кохан та начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради Тарас Нижник.

Про терміни реалізації проєктів у 2021 році доповідали Тарас Фіцак і Тарас Нижник. Членами комісії також було обговорено вже отримані пропозиції по параметрах та змінах до Положення.

В результаті обговорення вирішили: членам комісії з питань Бюджету участі напрацювати до наступного засідання комісії, яке заплановано провести  у другій декаді березня, більш детальні пропозиції до параметрів Бюджету участі на 2021-й рік та зміни до Положення про бюджетування за участі громадськості, з врахуванням обоговореного на засіданні.

 

Інші новини