8o

02 вересня 2021 року проведено нараду щодо сплати акцизного податку від роздрібної торгівлі підакцизними товарами

  • 2021.09.03 11:01
    • Економіка
  • 437

02 вересня 2021 року під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулася нарада за участю представників Головного управління Державної податкової служби України в Івано – Франківській області, управління економічного розвитку міста міської ради, фінансового управління міської ради та суб’єктів господарювання громади щодо сплати акцизного податку від роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

   Під час наради було проаналізовано стан надходжень коштів до бюджету Калуської міської територіальної громади від сплати акцизного податку від роздрібної торгівлі підакцизними товарами за 8 місяців 2021 року.

   Присутніх проінформовано про проведені рейди-огляди підприємств роздрібної торгівлі на предмет видачі фіскальних чеків при продажі алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

   Також  заслухано інформацію представника Головного управління Державної податкової служби України в Івано – Франківській області щодо проведеної роботи з контролю за сплатою акцизного податку від роздрібної торгівлі підакцизними товарами на території Калуської міської територіальної громади.

   В результаті обговорення між учасниками наради досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці.

 

  Управління економічного розвитку міста міської ради

Інші новини