9o

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

  • 2021.04.09 20:52
    • Новини
  • 2588

ПРОТОКОЛ № 10

ПОЗАЧЕРГОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ

ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

від 09 квітня 2021 року

Головував: перший заступник міського голови, перший заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Мирослав Тихий

Присутні: члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (за окремим списком) та запрошені особи.

Слухали 1. Про епідемічну ситуацію на території Калуської міської територіальної громади, спричиненої коронавірусом COVID-19, виконання заходів щодо недопущення поширенню гострої респіраторної хвороби та пом’якшення протиепідемічних обмежувальних заходів на території громади (Н.Кінаш, В.Паляниця,  Л.Плачинда, Ю.Угера).

За результатами доповідей та їх обговорення, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації на території Калуської міської територіальної громади станом на 09.04.2021 року, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, на виконання протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 09.04.2021 року № 17 та протоколу позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від 09.04.2021 року № 9, комісія вирішила:

  1. Взяти до відома, що для області, відповідно до п. 34 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами, протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 09.04.2021 року № 17 та на підставі оцінки  епідемічних показників скасовано з 00.00 год. 10.04.2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Івано-Франківської області.
  2. Відновити навчально-виховний процес серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл, позашкільних закладів, гімназій, ліцеїв, середніх професійних училищ і вищих навчальних закладів Калуської міської територіальної громади.

Термін: з 12 квітня 2021 року

  1. Управлінню економічного розвитку міста Калуської міської ради (Ю.Соколовський) відновити здійснення регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом на території Калуської міської територіальної громади в звичному режимі при умові дотримання обмежувальних заходів передбачених для «жовтого»  рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.

Термін: з 12 квітня 2021 року

  1. Відновити роботу закладів культури на території Калуської міської територіальної громади.

Термін: з 10 квітня 2021 року

  1. Виконувати на території Калуської міської територіальної громади протиепідемічні заходи визначені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, які передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.

Термін: на час встановлення  «жовтого» рівня

6.Управлінню культури, національностей та релігій Калуської міської ради (Л.Джуган) організувати та провести нараду з представниками релігійних організації та священнослужителями з питань дотримання карантинних вимог під час проведення богослужінь в період Великодніх свят.

Термін:до 15 квітня 2021 року

  1. Калуському районному відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області (А.Кушик), Калуському міському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (Ю.Угера) забезпечити здійснення контролю за виконанням запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 (зі змінами) для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Термін: на час встановлення «жовтого» рівня

  1. Калуському міському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (Ю.Угера), Калуській міськрайонній філії ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» (Б.Пеленичка), відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Калуської міської ради (Т.Нижник) через засоби масової інформації проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів громади щодо обов’язкового виконання та дотримання карантинних обмежень і протиепідемічних заходів.

Термін: на час дії карантину

  1. Контроль за виконанням рішень даного протоколу залишаю за собою.

Перший заступник міського голови,

перший заступник голови комісії                                    Мирослав Тихий

 

Секретар комісії                                                                 Лілія Лесів

Інші новини