3o

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 2021.02.12 14:01
    • Надзвичайні ситуації
  • 673

12 лютого 2021 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому розглянуто наступні питання:

  1. Про недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території Калуської міської територіальної громади пов’язаної з можливим припиненням електропостачання КП «Водотеплосервіс».
  2. Про забезпечення безперебійної роботи систем життєзабезпечення Калуської міської територіальної громади та мінімізація наслідків ускладнення погодних умов пов’язаних з снігопадами та пониженням температури.
  3. Про епідемічну ситуацію на території Калуської міської територіальної громади спричинену коронавірусом COVID-19, та заходи щодо недопущення його поширення.

В ході розгляду питань порядку денного було заслухано інформацію в.о. директора КП «Водотеплосервіс» та директора Філії «Західна» АТ «Прикарпаттяобленерго» та прийнято відповідні рішення щодо недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території Калуської міської територіальної громади  у зв’язку з можливим припиненням теплопостачання, водопостачання та водовідведення жителям громади.

Ще одним важливим питанням, яке було винесено на розгляд комісії є ускладнення погодних умов на території Калуської міської території громади  у зв’язку з сильними снігопадами та пониженням температури.

За результатами розгляду даного питання рішеннями комісії дано відповідні доручення  керівникам суб’єктів господарювання для забезпечити безперебійної роботи систем життєзабезпечення, а саме теплопостачання, водопостачання електропостачання, газопостачання та послуг зв’язку жителям громади, а також  розчистки та обробки протиожеледними посипковими матеріалами автомобільних доріг, міжбудинкових територій і тротуарів.

Крім того, комісією заслухано інформацію про епідемічну ситуацію на території Калуської міської територіальної громади спричинену коронавірусом COVID-19.

У зв’язку з цим, шановні жителі Калуської міської територіально громади, закликаємо Вас дотримуватися визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 обмежувальних протиепідемічних заходів.

Не забувайте перебуваючи громадських місцях та транспорті використовувати засоби індивідуального захисту (маски, рукавички), дотримувались соціальної дистанції, періодично обробляти руки дезінфікуючими засобами, уникайте близьких контактів з хворими.

Бажаємо усім здоров’я!

Протокол №3

 Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради

 

Інші новини