21o

Відбулося організаційне засідання конкурсної комісії з визначення переможців комерційного конкурсу на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

  • 2021.12.08 17:31
    • Громада
    • Економіка
  • 404

8 грудня 2021 року під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулося організаційне  засідання  конкурсної комісії з визначення переможців комерційного конкурсу на право оренди  окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші.

    На комісії розглядалися питання щодо терміну оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, переліку об’єктів, які  пропонується винести на черговий комерційний  конкурс та розмір базових ставок оплати за право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою.

  В ході обговорення  конкурсною комісією було визначено, що  термін оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності становитиме 2 календарних роки (для сезонної торгівлі з 01 квітня до 01 листопада щорічно),  базові ставки  для здійснення торгівлі кавою - 40,0 тис. грн., друкованою продукцією та періодичними виданням, морозивом - 7,0 тис. грн., пивом на пл. Героїв - 25,0 тис. грн., а на березі річки Лімниця - 15,0 тис. грн., квасом - 5,0 тис. грн., іншої підприємницької діяльності: пневматичний розважальний тир, стоянка веломобілів та електромобілів - 6,0 тис. грн., дитячий лабіринт - 7,0 тис. грн., дитячі розважальні атракціони, батут - 5,0 тис. грн., стелажі сонцезахисних окулярів -  10,0 тис. грн. А також визначено дату проведення наступного комерційного конкурсу на право оренди  окремих конструктивних елементів благоустрою міста  для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші, який  проходитиме  у залі засідань виконавчого комітету за адресою вул. І.Франка,1 другий поверх 20.12.2021року о 15.00 год.

 

Управління економічного розвитку міста міської ради

Інші новини