10o

Відбулося організаційне засідання конкурсної комісії!

  • 2021.04.08 18:21
    • Економіка
  • 574

8 квітня 2021 року під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулося організаційне засідання конкурсної комісії з визначення переможців комерційного конкурсу на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста  для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у м. Калуші.

На комісії розглядалися питання щодо переліку об’єктів, які пропонується винести на черговий комерційний конкурс, зокрема: для здійснення торгівлі пивом та безалкогольними напоями, квасом, морозивом та іншої підприємницької діяльності(стоянка веломобілів та електромобілів,  батут, дитячі розважальні атракціони, пневматичний розважальний тир, стелажі сонцезахисних окулярів, тощо)

Також  обговорювалося питання щодо розміру базових ставок оплати за право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою .

В ході обговорення  конкурсною комісією було визначено нові базові ставки:

 для здійснення торгівлі:

- квасом – 2,0 тис. грн.;

- морозивом 3,0 тис. грн.;

- пивом та безалкогольними напоями в межах від 5,0тис. грн. до 10,0тис. грн. (в залежності від місця розташування об’єкта) ;

для здійснення іншої підприємницької діяльності :

- пневматичний розважальний тир, стоянка веломобілів та електромобілів -2,5тис. грн.;

- дитячі розважальні атракціони, батут – 2,0тис. грн.;

- стелажі сонцезахисних окулярів – 4,0тис.грн.

А також  було визначено дату проведення комерційного конкурсу, який відбудеться 22 квітня 2021 року о 16.00 год. у залі засідань міськвиконкому.

Управління економічного розвитку міста міської ради

Інші новини