13o

Відбулося онлайн засідання консультаційної групи з підготовки та реалізації Плану дій щодо подолання наслідків поширення COVID – 19 у Івано – Франківській області

  • 2021.08.19 13:02
    • Економіка
    • Охорона здоров'я
  • 366

     18 серпня 2021 року відбулося онлайн засідання консультаційної групи з підготовки  та  реалізації  Плану дій щодо подолання наслідків поширення COVID – 19 у Івано – Франківській області, що реалізується в рамках проєкту «Місцеве соціально – економічне відновлення» Івано – Франківською обласною державною адміністрацією спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН), в якому взяли участь заступник міського голови Наталія Кінаш, начальник управління економічного розвитку міста міської ради Юрій Соколовський і головний спеціаліст відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків.   

    В ході засідання було обговорено проєкт Плану дій щодо подолання негативного впливу пандемії COVID – 19 на соціально-економічний розвиток Івано – Франківської області (далі - План). Загалом, до проєкту  Плану ввійшло понад 120 проєктів на загальну суму 400,0 млн. грн. від 32 громад, в тому числі 7 проєктів від Калуської міської територіальної громади на суму 3,7 млн. грн.

 

Інші новини