9o

Відбулося інтерв’ювання щодо можливостей та потреб Калуської територіальної громади у розвитку малого та середнього підприємництва!

  • 2021.02.10 15:29
    • Громада
    • Економіка
  • 368

У рамках проєкту «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі», метою якого є створення кращих умов для розвитку малого і середнього підприємництва та стимулювання інновацій задля професійного і економічного зростання, Асоціація міст України на замовлення Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) здійснює  передпроектну діяльність.  На даному етапі проходить процес відбору цільових міст (громад), які за умови відповідності загальним та спеціальним критеріям,  матимуть можливість взяти участь у проєкті протягом наступних двох років.

10.02.2021 року експертами Асоціації міст України в режимі онлайн проведено з заступником міського голови Калуської територіальної громади Богданом Білецьким, начальником управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрієм Соколовським та заступником сільського голови Верхнянської територіальної громади Олегом Олексиним інтерв’ювання щодо можливостей та потреб Калуської і Верхнянської  територіальних  громад у розвитку малого та середнього підприємництва.

В ході інтерв’ювання було детально охарактеризовано стан малого і середнього підприємництва громад, перспективи його розвитку, можливості та співпраця  з організаціями, що підтримують бізнес. Також було надано вичерпні відповіді на всі поставлені експертами запитання.   

Інші новини