17o

Відбулося друге із циклу занять з психологічної підтримки соціальних працівників на тему "«Міжособистісні стосунки. Командна робота»

  • 2022.09.09 13:35
    • Соціальна сфера
  • 214
    Сьогодні,  09 вересня 2022 року відповідно до укладеного Договору про співпрацю між Територіальним центром соціального обслуговування м.Калуша та Калуським міським центром соціальних служб з метою надання психологічної допомоги,  продовжено надання такої допомоги  фахівцями центру соціальних служб. Адже під час війни ми можемо відчувати стрес і глибокі переживання, причому як за себе, так і за рідних та близьких. Особливо це відчувають соціальні працівники, які крім тривоги за рідних несуть певну відповідальність і осіб похилого віку, якими вони опікуються.
            Згідно плану фахівцями центру соціальних служб проведено з соціальними робітниками територіального центру тренінгові заняття, темою якого було «Між особисті стосунки. Командна робота».
Щира вдячність соціальному менеджеру центру соціальних служб Бялик Уляні та фахівцю з соціальної роботи центру соціальних служб Кручкевич Іванні за проведену роботу.
Інші новини