20o

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

  • 2021.01.29 16:22
    • Громада
  • 302

29 січня 2021 року о 10.00 год. в залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному було 42 основних питань та одне додаткове.

Члени виконкому розглянули всі питання порядку денного, з яких прийняли 41 рішення.

На засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу в Калуській міській територіальній громаді. Умови конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування; види робіт та перелік об’єктів для відбування засудженими та порушниками громадських робіт, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт у 2021 році. У зв’язку з кадровими змінами на засіданні виконавчого комітет розглянули питання про внесення змін у комісії, які діють при виконавчому комітеті, та прийняті рішення з даних питань.

Встановлено нові тарифи на ритуальні послуги комунального підприємства «Ритуальна служба», затверджено передачу нерухомого майна та матеріальних цінностей, що знаходилися на балансі шести новоприєднаних сільських рад.

 Члени виконкому прийняли рішення про надання одноразових грошових допомог та розглянули ряд архітектурних питань.

Прийняті рішення з питань, що стосуються захисту прав дітей.

Інші новини