8o

Відбулось засідання спостережної комісії

  • 2022.09.07 15:28
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 204

07 вересня 2022 року відбулось чергове засідання спостережної комісії виконавчого комітету Калуської міської ради під головуванням заступника  голови комісії Наталії Перегіняк.

Секретар комісії Уляна Бялик ознайомила присутніх з порядком денним засідання, на яке було винесено п`ять питань. А саме: про роботу сектору ювенальної превенції із неповнолітніми правопорушниками; заслухання інформації  про проведення профілактичної роботи управління освіти щодо попередження правопорушень серед дітей та про проведену роботу служби у справах дітей щодо профілактики злочинності в дитячому середовищі.

Розглянуто два подання про умовно-дострокове звільнення від подальшого відбування покарання у виді виправних робіт засуджених у зв’язку з відбуттям призначеного покарання більше 2/3 строку. З даних питань було прийнято позитивні рішення.

На завершення, всі присутні узгодили порядок взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк.

Особи, які звільнились з місць позбавлення волі можуть отримати консультації щодо:

- постановки на облік та працевлаштування (Калуський міськрайонний центр зайнятості в Івано-Франківській області, б-р Незалежності 1);

- отримання соціальної та психологічної допомоги (Калуський міський центр соціальних служб, вул. Пушкіна 9 А, 2 поверх);

- отримання безкоштовної первинної та вторинної правової допомоги (Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, м. Калуш, вул. С. Бандери, 18).

Інші новини