18o

Відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики

  • 2024.08.26 16:12
    • Громада
  • 43

26 серпня під головуванням депутатки Лесі Кирилович відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики. На порядок денний винесли 12 питань.


Члени комісії одноголосно підтримали проєкт рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади». Даним рішенням пропонується надати почесне звання (на жаль, посмертно) трьом загиблим Героям: Ігореві Бойчуку, Тимуру Тичковському, Богдану Федоріву.


Комісія підтримала проєкт рішення щодо внесення змін до кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради, збільшивши чисельність виконкому до 26 осіб і ввівши до його складу представницю від Молодіжної ради Ольгу Атаманчук.


Розглянули внесення змін до складу Молодіжної ради при Калуській міській раді; до Положення «Про премію імені Костянтини Малицької»; до деяких програм. Зокрема, до Програми соціального захисту дітей, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах 2024-2026 роки, до Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам на 2024 рік.


Обговорено питання щодо затвердження ряду програм. А саме: «Програми соціально-психологічної підтримки родин ветеранів війни, внутрішньо-переміщених осіб та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах на 2025-2027 роки», Комплексної Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради» на 2025-2027 роки, «Програми запобігання і протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі в Калуській міській територіальній громаді на 2025 рік».


Рішення постійної депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання 72-ї сесії Калуської міської ради, що відбудеться 28 серпня.

Інші новини