11o

Відбулось засідання координаційної ради з питань фізичної культури і спорту

  • 2024.09.05 17:01
    • Громада
  • 63

Сьогодні, 5 вересня під головуванням заступниці міського голови Надії Гуш за участю секретаря міської ради Віктора Гільтайчука відбулося засідання координаційної ради з питань фізичної культури і спорту виконавчого комітету Калуської міської ради.

Спершу заслухали інформацію про готовність спортивних закладів міста до навчального року, до роботи в осінньо-зимовий період. Відзвітували: директорка дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради Мар’яна Квятковська та виконувач обов’язків директора комунального підприємства «Спорт-арена» Михайло Клим.

Обговорили поточні робочі моменти, не оминувши проблемних питань. З-поміж яких, зокрема – гостра потреба у заміні спортивних табло в ігровому залі спорткомплексу «Сокіл» та на стадіоні «Хімік». Позаяк навні екрани давно відслужили свій термін і їхній функціональний ресурс вичерпався. На вивчення можливих варіантів – часу обмаль.

Оскільки під загрозою можливість проведення офіційних домашніх баскетбольних і футбольних матчів. Також члени координаційної ради обговорили подання структурних підрозділів управління молоді і спорту – кандидатів на нагородження з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Як відомо, своє професійне свято працівники галузі відзначають щорічно у другу суботу вересня.

Інші новини