22o

Відбулось відкриття персональної виставки калуської художниці, майстрині декоративно-прикладного мистецтва, викладачки Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ольги Чолінської «Стежинами рідного краю»

  • 2023.02.15 17:22
    • Культура
  • 256
15 лютого, у день Стрітення Господнього, у Виставковій залі «Музейно-виставкового центру Калуської міської ради» відбулось відкриття персональної виставки калуської художниці, майстрині декоративно-прикладного мистецтва, викладачки Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ольги Чолінської «Стежинами рідного краю».
   Ведучим заходу був в. о. директора «Музейно-виставкового центру КМР» Олег Відливаний. З відкриттям виставки художницю привітала в. о. директора Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ольга Глиняйлюк. З музичними привітаннями виступили учні Калуської дитячої музичної школи Олександр Мотулько та Євген Соломчак з обробками українських народних пісень «Чорні очка» та «Ой Марічко», а також учениця Калуської дитячої музичної школи Яна Голда з композицією "Колискова Україні". До слова було запрошено зберігачку фондів Виставкової зали Галину Турчик.
  Авторка виставки Олька Чолінська теж виступила перед відвідувачами та особисто розповіла про роботи, представлені до огляду. Це переважно пейзажі рідного села художниці – Станькової. Виставлені також витвори у різних техніках – іграшки, квіти, декоративні предмети та різноманітні малярські роботи.
  Виставка діятиме до середини березня. Відвідати її можна згідно графіку роботи Виставкової зали.
Графік роботи:
- з середи по неділю, 10:30 - 19:00
- обідня перерва: 14:30 - 15:00

Комунальний заклад "Музейно-виставковий центр Калуської міської ради"

Інші новини