15o

Відбулася зустріч працівників виконавчих органів міської ради з представниками регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, на якій говорили про захист персональних даних громадян

  • 2022.10.19 17:12
    • Громада
  • 343

Сьогодні, 19 жовтня, у залі засідань виконкому, на запрошення начальниці загального відділу Олени Буждиган, відбулася зустріч працівників виконавчих органів міської ради з головним спеціалістом відділу сприяння роботі регіонального представництва Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмилою Непийводою та регіональним координатором Уповноваженого в Івано-Франківській області Світланою Дем'янчук. Були присутні на зустрічі заступники міського голови Богдан Білецький та Надія Гуш.

Посадових осіб структурних підрозділів міської ради, відповідальних за доступ до публічної інформації, ознайомили з новими вимогами законодавства з питань захисту персональних даних громадян. Посадовцям міської ради розповіли про недоліки, які трапляються в роботі органів місцевого самоврядування щодо захисту персональних даних громадян. В підсумку відзначили, що у Калуській міській територіальній громаді ця робота ведеться на достатньо високому рівні. Окрім того, гості відповіли на запитання присутніх. Сподіваємось, що за результатами зустрічі робота в цьому напрямку вдосконалиться.

Інші новини