26o

Відбулося чергове засідання спостережної комісії

  • 2021.08.05 07:52
    • Громада
  • 290

04 серпня 2021 року о 16:00 год під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулось чергове засідання спостережної комісії .

    Членами комісії було розглянуто ряд повідомлень, заяв, звернень, які надійшли до спостережної комісії.

   Начальник сектору ювенальної превенції відділу превенції Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, майор поліції  Тарас Бульба проінформував, що на обліку в секторі ювенальної превенції Калуського відділу поліції з початку 2021 року перебуває 1 підліток, з яким постійно проводилася індивідуально-профілактична робота.

   За 6 місяців 2021 року працівниками ювенальної превенції задокументовано 47 (за аналогічний період 2020 року - 36) фактів вчинення адміністративних правопорушень.

   Поліцейськими спільно із працівниками служб у справах дітей, соціальними службами з метою своєчасного виявлення та припинення негативного впливу на дітей з боку дорослих проводять перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та в яких вчиняється домашнє насильство і на вихованні яких є неповнолітні діти, під час яких обстежуються умови проживання дітей у таких сім’ях. За січень – червень 2021 року перевірками охоплено 13 сімей.

  З початку року до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню дітей притягнуто 29 батьків (ст.184 КУпАП).

   Заступник начальника з питань житлової політики та роботи із споживачами УЖКГ  Богдан Сасник розповів про виділення місця проживання для осіб звільнених з місць позбавлення волі, а також повідомив, що станом на 01.08.2021 року проведено три засідання громадської комісії з житлових питань, але звернень з числа осіб звільнених з місць позбавлення волі не поступало (у 2020 році надано 1 ліжко-місце в гуртожитках міста).

   Також було розглянуто й ряд інших питань, серед яких питання внесення змін до складу спостережної комісії.

 

 

Інші новини