Відбулася нарада з питань підготовки бюджетних пропозицій для проєкту бюджету на 2022 рік

  • 2021.10.12 14:21
    • Громада
  • 574

Триває активна фаза формування проекту бюджету на 2022 рік. Зокрема, сьогодні в залі засідань виконавчого комітету під головуванням міського голови Андрія Найди відбулася нарада з питань підготовки бюджетних пропозицій для проєкту бюджету на 2022 рік.

В ході наради були розглянуті такі питання, як:

- визначення основних термінів бюджетного процесу;

- пропозиції до прогнозу місцевого бюджету на 2022 рік;

- формування бюджетних запитів;

- включення в бюджетні запити на 2022 рік видатків бюджетних установ, що знаходяться на території Калуської міської територіальної громади.

    В нараді також взяли участь перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступники міського голови Богдан Білецький та Наталія Кінаш, керуючий справами виконавчого комітету Олег Савка, начальник фінансового управління Леся Поташник, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

   Леся Поташник наголосила на тому, що головні розпорядники бюджетних коштів мають забезпечити своєчасність, достовірність бюджетних запитів, які мають містити всю інформацію, необхідну для аналізу показників проекту місцевого бюджету.

   Узгоджувальні наради триватимуть до 01 листопада, після чого буде розроблено проект бюджету й передано для подальшого розгляду відповідно до бюджетного законодавства..

  За підсумками проведеної наради було доручено заступникам міського голови спільно із фінансовим управлінням та головними розпорядниками коштів місцевого бюджету обговорити та узгодити бюджетні запити і пріоритетні потреби фінансування їх діяльності у 2022 році.

 

Інші новини