5o

Відбулась святкова програма до Міжнародного Дня захисту дітей

  • 2021.06.02 07:52
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 347
Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.
   01 червня служба у справах дітей спільно з управлінням культури, національностей та релігій і сектором ювенальної превенції Калуського відділу поліції провели свято у міському парку ім. І.Франка.
   З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Надія Гуш.
   Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержували призи та грамоти,студенти Калуського коледжу культури проводили аквагрим для діток, а деяким діткам навіть пощастило відчути себе в ролі поліцейський - посидіти за кермом справжнього поліцейського автомобіля . Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування мали можливість безкоштовно покататись на атракціонах. Всі учасники заходу отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Сподіваємося, що це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.
Інші новини