10o

Відбулась ознайомча поїздка на фермерське господарство «Еко Беррі»

  • 2021.07.14 14:17
    • Сільське господарство
    • Старостинські округи
  • 2299

      На запрошення керівництва фермерського господарства «Еко Беррі», відбулась ознайомча робоча поїздка старост Калуської міської територіальної громади на вищезгадане господарство,  що спеціалізується на вирощуванні, переробці та заморожуванні ягід (малина, полуниця,  смородина, вишні,  та інш.) та лісових продуктів у с.Тишківці Городенківської міської громади.      

         Аналогічне фермерське господарство планується організувати і на вільних сільськогосподарських ділянках сіл   Калуської  міської територіальної громади.  Для ведення господарської діяльності господарства інвестор зобов’язується створити 5 постійних робочих місць, та від 60 до 200 сезонних. При чому заробітна плата одного працівника на зборі ягід може сягати до  1000 грн. у день.    Також, у планах інвестора  співпраця з мешканцями сіл громади. Зокрема,  бажаючим будуть видаватись саджанці для особистого вирощування ягідних культур,   а після збору ними урожаю буде гарантована закупівля  продукції.

       Учасники мали змогу познайомитись  з заводом,  який знаходиться  безпосередньо у полі,   оснащеним високопрофесійним та сучасним обладнанням, що гарантує  надійну обробку, заморозку, сортування та фасування продукції.  Поспілкувавшись з місцевими жителями, які працюють на полях та на виробництві  почули безліч позитивних відгуків про власників саму ідею створення такого господарства.

          Детальніше про завод:  https://ecoberry.com.ua/advantages/obladnannya/

      Фермерське господарство "Еко Беррі" - провідна українська компанія, що охоплює територію площею у 300 га, з них  на 130 га вже підготовлені грунти  та  засаджені різноманітними ягодами та фруктами.      

        Участь у поїздці також брали працівники Калуської міської ради: начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, працівники відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів, Наталія Скурчанська, та головний спеціаліст  загального відділу Наталія Табачук,  які долучались до  організації поїздки.

     Більше інформації ФГ «Еко Беррі» на офіційному сайті:  https://ecoberry.com.ua/

Інші новини