6o

Відбулась нарада під головуванням міського голови Андрія Найди щодо вирішення питання технічного стану тунелю, яким відведено р. Кропивник в русло р. Сівка в с. Кропивник Калуського району та безпеки його подальшої експлуатації

  • 2021.02.15 17:55
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 329

15.02.2021 року під головуванням міського голови Андрія Найди відбулась нарада щодо вирішення питання технічного стану тунелю, яким відведено р. Кропивник в русло р. Сівка в с. Кропивник Калуського району та безпеки його подальшої експлуатації. У нараді взяли участь: перший заступник міського голови, представники АТ «Оріана», управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради та староста Кропивницького старостинського округу.

В ході наради обговорювалось питання необхідності експертної оцінки технічного стану тунелю, в який обвідним каналом відведено річку Кропивник в річку Сівка під час будівництва хвостосховища №3 та безпеки його подальшої експлуатації.

Прийнято рішення звернутись до Калуської райдержадміністрації та в архівний відділ щодо надання інформації про балансоутримувача тунелю в с. Кропивник та будь-якої наявної документації щодо будівництва обвідного каналу р. Кропивник і тунелю в с. Кропивник.

Інші новини