7o

Відбулося громадське обговорення щодо розгляду проєкту рішення виконавчого комітету  Калуської міської ради «Про встановлення тарифів на оренду торгових місць та їх обслуговування на ринку  КП «Калуський муніципальний ринок»

  • 2021.02.25 17:10
    • Економіка
  • 357

24 лютого 2020 року о 16.30 год. у залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради відбулося громадське обговорення стосовно розгляду проєкту рішення виконавчого комітету Калуської міської ради «Про встановлення тарифів на оренду торгових місць та їх обслуговування на ринку КП «Калуський муніципальний ринок».

У роботі засідання взяли участь представники громадськості, управління економічного розвитку міста Калуської міської ради та директор КП «Калуський муніципальний ринок» Сергій Воконоголь. Громадські обговорення пройшли під головуванням начальника управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрія Соколовського.

Присутні розглянули та обговорили основну мету прийняття відповідного рішення - це встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги з надання торгових місць на ринку.

В результаті проведення громадських слухань були внесені пропозиції та  схвалено даний проєкт рішення.

Наголошуємо, що зауваження та пропозиції до документа, що розміщений на офіційному сайті Калуської міської ради (https://kalushcity.gov.ua/04/02/2021) просимо подавати чи надсилати до 15.03.2021 року в управління економічного розвитку міста Калуської міської ради за адресом: м. Калуш, вул. Шевченк,6 другий поверх каб. №2, №3 тел. (03472) 6-04-32, 6-52-20 та на електронну адресу: pidpr-vo@ukr.net.

 

 Управління економічного розвитку міста  Калуської міської ради

Інші новини