19o

БОРОВСЯ ЗА УКРАЇНУ! БОРОВСЯ ЗА ЖИТТЯ- ОЛЕГ ІВАХНЮК!

  • 2024.07.11 09:47
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 91

На превеликий жаль, сьогодні вночі в лікарні помер учасник бойових дій, майданівець, волонтер, справжній патріот України, калушанин, Герой Олег Івахнюк. 

Захисник стояв на барикадах майдану під час Революції Гідності. У 2014 році свідомо, добровольцем став на захист рідної землі, служив у батальйоні «Донбас». У бою з московським окупантом отримав важке поранення в Попасній. 

Тривалий час Захисник проходив лікування як в Україні, так і за кордоном. На момент початку повномасштабного вторгнення перебував у Чікаго на лікуванні. А вже 1 березня повернувся в Україну, щоб стати надійним плечем підтримки для військовослужбовців. Олег зайнявся потужною волонтерською діяльністю. 

Чоловік переніс велику кількість операцій, був прикутий до інвалідного візка, але до останнього підтримував Україну та своїх побратимів. 

Близько 2 місяців тому Олег Івахнюк знову потрапив у лікарню через інфекцію, яка періодично себе проявляла після поранення. Перебував у важкому стані. Після 10 років боротьби за життя Захисник, патріот та волонтер помер. 28 липня Олегові мало виповнитися 39 років. 

Це непоправна втрата для Калуської громади. 

Олег Івахнюк назавжди залишиться в наших серцях як справжній Герой, щирий патріот, свідомий громадянин та людина з незламною силою волі.  

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Світла пам'ять про нього назавжди з нами!

Вічна пам'ять та слава Герою!

Інші новини