20o

Учні Калуського ліцею №6 представлятимуть Прикарпаття на всеукраїнському етапі спортивних змагань «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги»

  • 2024.06.03 12:02
    • Громада
    • Освіта
  • 69

Відбулося жеребкування 5 етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». За результатами – 7 шкільних команд будуть представляти Прикарпаття. Із 7 команд – 2 з Калуського ліцею №6, які змагатимуться за всеукраїнську першість з футзалу та спортивного орієнтування. 

Загалом у турнірі з футзалу братимуть участь 24 команди, а в змаганнях зі спортивного орієнтування – 21. 

Жеребкування проводили: заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба, очільник Міністерства молоді та спорту України Матвій Бідний, олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв, чемпіон світу та Європи з дзюдо Георгій Зантарая, український тенісист, спецпризначенець Сергій Стаховський, блогер Андрій Воронович.

Успіхи наших ліцеїстів – це насамперед результат наполегливості, кропіткої праці над собою, підтримки батьків, тренерів та всього учнівсько-педагогічного колективу, прагнення досягати нових вершин, цілеспрямованості та завзятості. 

– Пишаємося нашою учнівською молоддю, бажаємо досягнути омріяної мети та з нетерпінням будемо чекати на початок заключних змагань, які проходитимуть у Києві з 12 до 17 червня, – відзначив міський голова Андрій Найда. – Вболіватимемо всією громадою!

До слова, Калуська міська рада візьме на себе витрати на поїздку дітей до столиці, харчування та проживання, оскільки наші юні спортсмени заслуговують на те, щоб показали свій рівень на всю Україну.

Інші новини