4o

Василь ФЕДОРИШИН… Ще одна нестерпна і непоправна втрата для нашої громади

  • 2022.10.25 19:24
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 870
Ще одна трагічна кульмінація історії героїзму і відваги, історії нашої боротьби у цій ненависній війні за цілісність України, історії, яка пишеться кров’ю наших захисників, слізьми матерів, вдовиць та дітей… Сум, біль, горе…
   Василь ФЕДОРИШИН був мобілізований до Збройних Сил України добровільно в числі перших. А він і не міг інакше, бо все своє життя він був справжнім патріотом нашої держави. Лікар за фахом, воїн по духу. Невдовзі після мобілізації капітан Василь ФЕДОРИШИН став командиром штурмового взводу штурмової роти.
   Вчора, 24 жовтня 2022 року, Василя ФЕДОРИШИНА не стало. Підступний ворог забрав Його життя, життя захисника України, нашого калушанина, мужнього і відважного Воїна. Під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Водяне Донецької області Василь загинув, отримавши вогнепальні поранення внаслідок ворожого кулеметного обстрілу.
Василеві ФЕДОРИШИНУ виповнилось 52 роки. На жаль, не судилося Йому вижити у цій пекельній війні – він назавжди залишився у небесному строю наших охоронців.
   Висловлюємо щирі слова співчуття у непоправній втраті його родині, близьким та друзям.
   Світла пам’ять про Василя ФЕДОРИШИНА залишиться у кожного з нас.
   Слава Україні! Героям слава!
Інші новини