27o

Ветерани футболу з Калуша взяли участь у турнірі пам’яті загиблих воїнів - Захисників та Захисниць України

  • 2024.06.17 12:03
    • Спорт
  • 73

16 червня у Брошнів-Осаді відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблих воїнів – Захисників та Захисниць України. Ініціатива заходу належить голові селища Тарасові Манорику. Учасниками турніру стали три команди: ветеранів з Брошнів-Осади, капітан команди Володимир Степаненко, та дві з м. Калуша – ветеранів м. Калуш, капітан Олександр Тайлаков, і ветеранів 79 батальйону м. Калуш, капітан Віктор Гільтайчук. Суддею змагань був Володимир Коневич.

У відкритті турніру взяли участь начальник управління молоді і спорту Калуської міської ради, голова Асоціації футболу Калуського району Руслан Цюпер, селищний головаТарас Манорик, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інна Кудла, керуючий справами виконавчого комітету селищної ради Володимир Степаненко, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради Любов Луцан.

Ветерани з Калуша першу гру з брошнівосадськими ветеранами зіграли в нічию з рахунком 3:3. У другій грі між двома калуськими командами ветерани 79 батальйону здобули перемогу з рахунком 7:5. У третій грі калушани поступилися ветеранам з Брошнів-Осади з рахунком 2:5. Кубок турніру отримали господарі поля.

Кращим бомбардиром змагань визнано секретаря Калуської міської ради Віктор Гільтайчука, котрий забив у ворота противника 5 м’ячів, та Ярослава Костюка з Брошнів-Осади, на рахунку якого 4 забитих м’ячі.

Команди за участь у турнірі отримали кубки, грамоти та м’ячі.

«Цей турнір свідчить про те, що ми повинні постійно пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя. Слава і шана Героям України, вічна пам’ять воїнам, які загинули, боронячи територіальну цілісність та майбутнє нашої держави», – зазначили організатори турніру.

Інші новини