14o

Великодня благодійна акція «З любов’ю до людей»

  • 2023.04.13 16:21
    • Соціальна сфера
  • 244

Продовжуючи добру традицію, бажаючи допомогти потребуючим людям і в час Великодніх свят донести їм особливу підтримку, світло і радість Воскресіння Господнього, Калуський міський центр соціальних служб організував та провів 13 квітня 2023 року традиційну Великодню благодійну акцію «З любов’ю до людей».

   Свято Великодня традиційно на Прикарпатті святкують сімейно, у мирі та злагоді. Дуже сумно, коли ці традиції втрачаються, коли є ті, хто обмежений фінансовими, чи навіть фізичними можливостями. Тому важливо приділити увагу найбільш вразливим – сім’ям у складних життєвих обставинах. Така увага до сім’ї дасть їй змогу відчути всю повноту Господнього Воскресіння та благодаті, яку отримає кожен з них в цей день. 
   Завдячуючи усім, хто долучився до цієї благодійної ініціативи, 50 родин із  соціально незахищених категорій цьогоріч отримали матеріальну й психологічну допомогу, яку їм з щирою любов’ю дарували працівники Калуського міського центру соціальних служб від імені тих, хто міг поділитися з ближнім.
  Калуський міський центр соціальних служб висловлює щиру вдячність традиційному благодійнику, приватному підприємцю Олександру Ніневському, який у найкращих традиціях українського народу уже не вперше готовий допомогти тим, хто цього потребує.

  Назва акції «З любов’ю до людей» оправдала очікування наших краян. Хай віддається сторицею тим, хто радо ділиться з іншими, адже коли береш-наповнюєш руку, коли даєш-наповнюєш серце.

Інші новини