4o

Вчора відбулося відкриття Мультикультурного центру "Каса-Бей" у м. Сеїні, оновленого в рамках реалізації проекту "Культура у віддзеркаленні"

  • 2022.09.13 13:37
    • Культура
    • Participation in grant projects and programs (Участь в грантових проектах)
  • 326
Рівно три роки назад, 15 вересня 2019 року, стартував проєкт «Культура у віддзеркаленні» - реставрація Будинку культури Сеїні (Румунія) та Концертного залу в Калуші в Мультикультурні центри.????????????????
   А вчора, 12 вересня, відбулося відкриття оновленого приміщення у наших партнерів у м. Сеїні. У заходах взяла участь і делегація з Калуша.
Tulbure Gabriela Florica, мер Сеїні, зазначила: «У нас був чудовий день, святкували сучасну історію нашого міста. У теплій, дружній, братській атмосфері, радості та задоволення від доброї справи ми відкрили двері Мультикультурного центру "Каса Бей".
   Участь нашої громади у фестивалі була в онлайн-форматі. Наші друзі отримали відеопривітання від ЗАНТ «Веселі гуцулята» Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, вокального ансамблю Калуської дитячої музичної школи, які виконували пісні румунською та українською мовами, студії «Браво».
Виступи були відзняті вже на новій сцені.
   Це, дійсно, виняткова подія у житті двох громад з різних країн. А особливо під час війни! Кроки в міжкультурних відносинах для нас є дуже важливими!

Інші новини