11o

Вчора, 19 січня, стало відомо, що загинув старший сапер інженерно-саперного взводу Калуського батальйону тероборони, калушанин Костянтин ЛИТВИНЧУК

  • 2023.01.20 10:43
    • Актуально
    • Герої не вмирають
  • 351
Костянтин ЛИТВИНЧУК
▪️19 січня - ще одна трагічна дата в історії нашої громади. Ще одна незаліковна рана на наших серцях… Вчора стало відомо, що в районі населеного пункту Зелений Гай у Запорізькій області у бою з окупантом загинув старший сапер інженерно-саперного взводу Калуського батальйону тероборони, калушанин Костянтин ЛИТВИНЧУК.
▪️Цьогоріч у Костянтину виповнилося б 32 роки, та безглузда війна, яка ввірвалася на нашу землю, обірвала його молоде життя, життя відважного воїна, сина, чоловіка, батька, побратима. Та для нас Він став Героєм, Героєм і залишиться в пам’яті всіх наступних поколінь українців, всіх мешканців нашої громади.
▪️І сьогодні немає слів розради, тільки біль та сум переповнюють наші серця… Схиляємо голови перед мужністю Костянтина ЛИТВИНЧУКА, який поліг за наше майбутнє, висловлюємо щирі слова співчуття у непоправній втраті його родині, близьким та друзям.
????????Слава Герою та вічна пам'ять захиснику України!
▪️Про час і місце зустрічі загиблого, його поховання повідомимо згодом.
Інші новини