17o

Ваучер на навчання – новий професійний старт

  • 2024.07.26 15:35
    • Громада
  • 32

Бажаєте успішно працевлаштуватися або втриматися на робочому місці? Потрібно швидко пристосовуватися до динамічного темпу життя, вивчати нові технології, а за певних обставин і зовсім змінити свою професію.

Державна служба зайнятості пропонує людям, які готові зробити ще один крок у своєму професійному розвитку – отримати документ, який дає право безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію.

Такий документ видається для осіб, які не перебувають на обліку в службі зайнятості та відповідають певним вимогам. Детальніше ознайомитись з Постановою КМУ від 20.03.2013 року №207, яка визначає Порядок видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, ви можете за посиланням https://is.gd/MZRK2L .

Від початку 2024 року на Прикарпатті можливістю отримати ваучер та пройти безкоштовне навчання скористалися вже 510 осіб, з яких 130 внутрішньо переміщених осіб та 15 учасників бойових дій.

Якщо Вам це цікаво, почніть з таких простих кроків:

- зверніться до будь-якого структурного підрозділу Івано-Франківського обласного центру зайнятості та повідомте про бажання отримати ваучер на навчання (контактні телефони та адреси за посиланням https://is.gd/u0nOYN),

- оберіть професію/спеціальність із запропонованого переліку та ,

- подайте до служби зайнятості необхідний пакет документів,

- оберіть навчальний заклад,

- підпишіть договір та приступайте до навчання.

 

Більше по послугу на офіційному порталі Державної служби зайнятості https://is.gd/dKeSYx.

 

Звертайтеся. Ми завжди раді вам допомогти!

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

(0342) 72 21 00

 

Інші новини