24o

"Ти маєш знати: твій тато — Герой!" Василь Гретчин…

  • 2023.05.10 08:00
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 333

На Алеї Слави знайшов свій спочинок наш Герой, який загинув за волю, за незалежність, за Україну!

«Візьми, внучку, прапор. Ти маєш знати – твій тато – Герой!» - ледь вимовила плачучи мати нашого Захисника, тримаючи в руках основний символ держави…

Неймовірно важко проводжати наших захисників, які поклали своє життя за наш мир та спокій. У кожного було своє життя, у кожного - своя історія, яка заслуговує бути почутою, та повинна жити у нашій пам’яті.

Боєць Василь Гретчин, залишивши вдома батьків, дружину, двох дітей, став на захист рідної землі, своєї Батьківщини. І виконав свій обов’язок мужності та честі до кінця!

Велелюдно проводжала громада свого Героя. Попрощатися з нашим Захисником прийшли друзі, знайомі, однокласники, співробітники… Адже на Калуському дослідно-експериментальному заводі Василь добросовісно пропрацював 14 років!

Найкращий син, чоловік, батько, друг…Це непоправна втрата для усієї громади. І наша безмежна шана та вдячність Тобі, Герою, за любов до України, за самовіддану боротьбу з ворогом.

Ім’я нашого Захисника Василя Гретчина назавжди вписано в історію державотворення країни – України! Схиляємо голови перед мужністю та саможертовністю командира кулеметного взводу.

Вічна пам'ять та слава Герою Василеві Гретчину!

Інші новини