17o

Проблемою в місті залишається великогабаритне сміття, масштаби якого збільшуються.

  • 2023.09.27 16:31
    • Громада
  • 225

Упродовж двох днів вивозили (всього 9 машин!) гілля, траву, будівельне сміття, які знову мешканці повисипали на вул. Височанка біля будинку Панахиди.

І це, на жаль, не поодинокий випадок. Місць, куди зносять, звозять калушани великогабаритне сміття багато. Найбільше, зазначають в управління житлово-комунального господарства, в приватному секторі ж/м Загір’я, Височанка, Підгірки. 

Велика кількість будівельних відходів, старих меблів і біля контейнерів багатоповерхівок.

Прикро усвідомлювати безвідповідальність та байдужість громадян. Адже вивіз великогабаритного сміття – обов’язок його власника. 

Закликаємо дотримуватися правил поводження з твердими побутовими відходами. Для вивозу великогабаритного сміття можна укласти договір з нашим комунальним підприємством «Екоресурс» (безпосередньо за адресою: вул. Б.Хмельницького,82, м. Калуш), або замовити цю послугу в ТзОВ «Еко-Прикарпаття» чи в будь-яких інших надавачів таких послуг. Більше – на сайті https://www.kalush-eco.com/posluhy-2/

Кол-Центр - 067-3443-177.

Нагадуємо, що за його складування у непередбачених для цього місцях передбачено відповідальність. Зокрема, за забруднення землі відходами тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів, на посадових осіб – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ст. 52 КУпАП).

Інші новини