24o

Відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики

  • 2023.11.27 16:31
    • Громада
  • 92

На порядок денний засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, що відбулося 27 листопада, винесли 14 питань. Першочергово розглянули питання про присвоєння звання «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади» загиблим Захисникам.

Далі члени комісії погодили проєкти Меморандуму про економічне партнерство та співробітництво між Запорізькою міською територіальною громадою та Калуською МТГ, Меморандуму про співпрацю та Грантової угоди з ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні», звернення Калуської міської ради до Кабунету Міністрів України щодо скасування чи відтермінування постанови КМУ від 05.09.2023 «Деякі питання пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану».

Також було розглянуто питання питання про внесення змін до низки програм. Зокрема, до цільових програм «Розвиток культури Калуської МТГ» та «Духовне життя Калуської МТГ» на 2023-2025 роки, до Програми фінансової підтримки спорту вищих досягнень та громадських спортивних організацій, до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Калуська ЦРЛ», КНП «Калуська стоматполіклініка», до Програми соціального захисту на 2023-2025 роки, Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам на поточний рік. Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання сесії Калуської міської ради 30 листопада.

Інші новини