19o

Досвід роботи Калуської громади з міжнародної співпраці презентували на круглому столі в м. Долині.

  • 2023.09.29 08:38
    • Громада
  • 148

В рамках відзначення Дня європейського співробітництва Interreg 2023 та на запрошення виконавчого директора Івано-Франківського РВ АМУ Юрія Стефанчука 28 вересня представники управління економічного розвитку міста міської ради взяли участь в круглому столі «Міжнародна співпраця громад», який проходив в м. Долині. 

Успішним досвідом щодо налагодження та розвитку міжнародного співробітництва в Калуській міській територіальній громаді поділилася з присутніми заступник начальника управління – начальник відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Тетяна Сеньків.

Калуська громада вже має побратимські відносини з кількома містами країн світу (Польща, Румунія, Німеччина, США, Сербія). Ще з багатьма муніципалітетами країн світу проходить процес налагодження таких відносин - Німеччини, Швеції, Фінляндії, Португалії, Словенії, в результаті чого мають бути підписані офіційні меморандуми про співпрацю та розпочато реалізацію спільних проєктів. 

Долинський міський голова Іван Дирів та начальник управління зовнішніх зв’язків та місцевого розвитку Ірина Яремчук презентували свій досвід роботи у міжнародній співпраці, а також представили проєкти, які реалізовувалися.

В заході взяли участь також інші територіальні громади Калуського району.

Інші новини