8o

Меморіал Слави загиблим Героям відкрили у с. Голині

  • 2023.10.09 08:02
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 279

Для вшанування пам’яті синів України, які загинули у боротьбі з російським окупантом, об’єдналася вся громада старостинського округу.  

Односельчани активно підтримують військовослужбовців, які на фронті. Вирішили і підтримати родини загиблих Героїв, а їх у селі, на жаль, восьмеро.

Усі разом із старостою Тарасом Кушликом, отцем Анатолієм Козиком , депутатом міської ради Іваном Мазуриком, директоркою народного дому Надією Пукіш та родинами загиблих Героїв в найкоротші терміни організували добру справу. Ідею втілив в життя майстер - коваль Іван Боднар.

Також, у храмі тепер буде знаходиться Книга Пам’яті, в якій зберігатиметься інформація про Героїв. Їхнім душам зараз так потрібна молитва.

Зорганізували та провели голиняни й благодійний ярмарок. Також, на присутніх чекав вже традиційний фестиваль «З вірою в Бога і в Перемогу», учасниками якого стали 22 творчі колективи з Івано-Франківщини.

У громаді безупинно працюють люди з великими серцями, творять справді дива. Гуртуються, єднаються! І все це - для Перемоги! 

Інші новини