23o

Подяка Калуській громаді від 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила

  • 2024.06.13 12:38
    • Громада
  • 66

13 червня відбулася зустріч заступника міського голови Богдана Білецького та секретаря міської ради Віктора Гільтайчука з військовослужбовцями 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Воїни особисто приїхали з зони бойових дій подякувати міському голові Андрію Найді та Калуській громаді за допомогу. У Подяці йдеться: «Від імені командування та особового складу 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила прийміть щиру подяку за вашу самовіддану працю на благо української нації, великий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності України, надану матеріальну допомогу для зміцнення обороноздатності армії. У єдності країни наша сила. Ми переможемо!»

Підтримка військових частин у громаді здійснюється відповідно до Порядку надання та використання коштів з бюджету Калуської міської територіальної громади, як субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання заходів місцевих Програм.

Воїни 24 ОМБ зокрема зазначили, що така система дуже зручна. Адже за кошти, які отримали за відповідним зверненням, були закуплені необхідні засоби: це дрони, РЕБи… На загальну суму 500 тис. гривень. На жаль, це розхідний матеріал, потреба у них є постійно. «Наша бригада – одна з найпотужніших, найкращих, - діляться військові. Ми від самого початку на позиціях. І будемо боротися до Перемоги».

«Співпраця у покращенні матеріально-технічного забезпечення 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила триватиме і надалі, які і інших структурних підрозділів ЗСУ», - зазначив Віктор Гільтайчук.

Всього від початку 2024 року наша громада за зверненнями надала допомогу 22 військовим частинам на суму 11,6 млн гривень.

Інші новини