11o

Калуському ліцею №7 – 50!

  • 2023.10.05 17:53
    • Громада
    • Освіта
  • 206

За пів століття школа випустила 2 887 учнів. Сьогодні в ліцеї навчається 618 школярів. Серед вчителів – 16 його випускників.

 5 жовтня у стінах Калуського ліцею №7 зібралися не тільки працівники закладу, учні, батьки, а й його випускники та багато гостей.

Від імені міського голови Андрія Найди колектив школи вітала заступниця Надія Гуш. На подарований від громади сертифікат на 50 тис. освітяни вже придбали найнеобхідніше – 3 ноутбуки та 2 проектори. 

Також Надія Богданівна подякувала директору Володимиру Кіндрату, який вже 29 років очолює заклад, та всьому колективу за натхненно-творчу працю. Нагородила срібним значком «Калуш» заступницю директора Надію Салій, Почесними грамотами - заступниць директора з навчально-виховної роботи Лесю Лазоришин та Юлію Мельничук, вчительку історії Оксану Кузь, завідувачку бібліотеки Тетяну Микитин.

Отримав вітання колектив від заступниці начальниці управління освіти Лесі Кобзан. Наставник о. Олександр Марків, який вже 25 років опікується учнівством, не тільки привітав школу із золотим ювілеєм, а й вручив Почесні грамоти колективу та Інні Бусел, учительці основ християнської етики, від Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського УКГЦ Володимира Війтишина. За 50 років 12 випускників 7 ліцею стали священнослужителями.

Прапори з логотипом закладу подарував її випускник Микола Полицький.

Розчулили присутніх звернення від випускників – наших Захисників, які сьогодні жертовно воюють за кожного, за Україну.

Заклад не тільки виховує маленьких українців, дає міцні та ґрунтовні знання, а й став прихистком для дітей, які змушені були тікати від війни. Тут функціонує Дитяча точка СПІЛЬНО за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка надає допомогу та підтримку внутрішньо переміщеним та сім’ям, які опинилися в складних життєвий обставинах.

Віват, 7 ліцей! Подяка кожному, хто колись працював, навчався у Калуському ліцеї №7, і тим, хто сьогодні розвиває та підтримує заклад, докладає максимум зусиль для того, щоб жити у вільній, незалежній Україні!

Інші новини