17o

Проєкт для закладів загальної середньої освіти «Рівні можливості для всіх»

  • 2024.01.01 14:38
    • Громада
    • Освіта
  • 281

Програма «Мріємо та діємо», яка впроваджується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки USAID запрошує заклади загальної середньої освіти до участі у проєкті «Рівні можливості для всіх» з впровадження гендерно чутливого підходу в закладах освіти, зокрема в технологічній освітній галузі, на уроках з вивчення предмета «Технології» /«Трудове навчання»

В рамках пілотного етапу проєкту (в 2022-2023 році), 6 шкіл з різних регіонів України уже стали учасницями проєкту «Рівні можливості для всіх». Метою нового етапу проєкту цього року є поширення розроблених та пілотованих методик та практик серед  щонайменше 10 нових шкіл, які прагнуть до систематичних змін зокрема в технологічній освітній галузі, на уроках з вивчення предмета «Технології» /«Трудове навчання».

Просимо вашої допомоги у поширенні інформації про проєкт та форми реєстрації серед закладів загальної середньої освіти вашої громади. 

Більше деталей про проєкт "Рівні можливості для всіх" за лінком.

Відповіді на найбільш поширені запитання розміщенні за лінкомЯкщо ви, чи ЗЗСО громади мають додаткові запитання, просимо звертатись на пошту - cohesion.mriemotadiemo@irex.org.

Обов'язковим для участі в проєкті є заповнення форми (до 15 січня 2024) за лінком.

❗❗❗ Дедлайн подачі заявок на участь в проєкті: 23:45, 15 січня 2024 року. Ставити запитання щодо проєкту можна до: 10 січня 2024 року. 

Ознайомитись з результатами розвитку однієї з шкіл-учасниць на пілотному етапі за посиланням.

 

Інші новини