14o

Військовослужбовці підрозділу Калуської ТрО отримали допомогу від громади

  • 2023.09.05 08:29
    • Громада
  • 249

Військове спорядження, амуніцію, запчастини до автівок та інші необхідні речі для бійців міський голова Андрій Найда особисто разом з волонтерами з ГО «Чисті сердця» Михайлом Найдою та його дружиною Наталею і депутатом міської ради Олександром Смолянським 4 вересня відвезли на передову.

«Завдяки депутатам Калуської міської ради, які виділили кошти, а також волонтерам, які допомагають всім, чим можуть, нашим захисникам передали запчастини до автівок, квадрокоптери, точки доступу, зарядні станції, акумуляторні батареї, тактичні рукавиці та інші важливі речі, на які був запит», - зазначив міський голова.

Також, це була нагода передати особисто нагороди та подяки бійцю Ярославу Дзундзі й медику Володимиру Павліву. І подякувати кожному, хто там, на лінії вогню, жертвуючи своїм життям, захищає нашу Україну.

Андрій Михайлович наголосив: «Наша мета не тільки передати потрібні речі, а й зустрітися, поспілкуватися. Дізнатися, в чому ще є потреба у наших воїнів. Зазначу, що комбат Сергій Бойко – це людина – професіонал у військовій справі. А бійці – самовіддані. Тому наші хлопці мужньо тримають оборону».

Інші новини