10o

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

  • 2024.04.04 14:03
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 69

4 квітня під головуванням заступниці міського голови Наталії Кінаш відбулось засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми Калуської міської територіальної громади.

Члени міжвідомчої ради затвердили план заходів з питань запобігання і протидії торгівлі людьми у Калуській МТГ на 2024 рік.

Також ухвалено локальний план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року. Цей документ розроблено на основі Національного плану дій у тісній співпраці органів виконавчої влади з громадськими організаціями. Резолюція наголошує на важливій ролі жінок у запобіганні і врегулюванні конфліктів та в розбудові миру, а також закликає до забезпечення активнішої участі жінок на всіх рівнях прийняття рішень, у механізмах запобігання, управління та вирішення конфліктів. 

На завершення засідання одноголосно затверджено План роботи Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми на 2024 рік.

Інші новини