30o

Міський голова Андрій Найда здійснив виїзд на полігон побутових відходів

  • 2023.09.20 10:52
    • Житлово - комунальне господарство
  • 318

«Наш калуський полігон вважається найкращим в області.

 І це факт, адже тут створені всі відповідні умови для належної утилізації сміття, що не має згубного впливу на довкілля. 

Сортування, утилізація сміття проводиться якісно. Перебуваючи на полігоні, не відчувається різкого неприємного смороду, а це свідчить про правильно організовану роботу полігону.

Забезпечення чистоти у місті - одне із наших основних обов’язків. Розуміємо, що від цього залежить насамперед  здоров’я мешканців. 

Завдяки ТОВ «Еко-Прикарпаття» забезпечується своєчасний вивіз сміття, прибирання майданчиків, де встановлені контейнери для відходів. 

Це відрадно, адже попередньо всі ми були свідками неякісного прибирання міста. КП «Екосервіс» з різних причин не могла забезпечити увесь комплекс необхідних робіт.

Зараз санітарна очистка міста – на високому рівні! Тож дякуємо «Еко- Прикарпаття» за наполегливість та старанну працю задля комфорту громади.

Принагідно звертаємось і до вас, шановні мешканці громади. Просимо звернути увагу та бути відповідальними щодо утилізації великогабаритного сміття.

Послуга його вивезення не включена у тариф. Тож, якщо у вас є потреба утилізації такого сміття, необхідно укласти договір безпосередньо з ТОВ «Еко-Прикарпаття», або КП «Екоресурс». Лише за таких умов можливе вивезення цих відходів. 

А також, зверніть увагу на утилізацію так званих природніх відходів (хмизу, гілок, сухостою). В жодному разі не дозволяється спалювання. Лише створення компостних ям. Будьте відповідальними. Турбота про здоров’я мешканців громади, навколишнє середовище - це обов’язок кожного!

Будьте свідомими громадянами країни!»

Інші новини