16o

В селах Калуської громади активно займаються волонтерством, щоб допомогти ЗСУ та вимушено-переселеним особам у забезпеченні їх усім необхідним, зокрема й продовольством

  • 2022.03.30 08:31
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 142

З метою надання допомоги продуктами харчування Збройним Силам України та вимушено переміщеним особам у селах Калуської міської територіальної громади налагодили масове виготовлення різноманітної консервації. Це й концентрат сухого борщу у вакуумній упаковці, м’ясні тушкованки, паштети, горіхово-медові батончики та багато-багато іншого.

    Вся ця продукція вже вимірюється тонами і розсилається невідкладно своїм адресатам (на фото, що нижче, деякі моменти цієї величезної роботи).
  Все це обговорювали сьогодні на нараді зі старостами сіл. Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до волонтерської роботи.
   Ще з важливого – початок посівної кампанії. Маємо цікаві пропозиції для фермерів або для інших суб’єктів господарювання та зацікавлених людей. Старости отримали доручення провести роз’яснювальну та організаційну роботу серед селян з метою якнайширшого використання всіх ресурсів у посівній.
Інші новини