11o

В ПК "Мінерал" відбулася нарада з питань стану підготовки закладів бюджетної сфери до роботи в опалювальний період 2021-2022 років

  • 2021.10.06 10:58
    • Актуально
    • Житлово - комунальне господарство
  • 597

З метою належної підготовки закладів бюджетної сфери Калуської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років у Палаці культури "Мінерал" відбулася нарада під головуванням міського голови Андрія Найди за участі заступників міського голови, старост сіл громади, керівників закладів культури, освіти та інших бюджетних установ. Взяли участь в нараді і представники підприємств, які надають послуги з газопостачання та теплопостачання.

  Міський голова Андрій Найда на початку наради наголосив, що забезпечення вчасного підключення усіх закладів нашої громади до опалення є на сьогодні одним із його першочергових завдань, як і усіх керівників закладів бюджетної сфери, а у зв'язку з прогнозованим підвищенням цін на енергоносії та необхідністю проходження процедур закупівель газу слід ретельно з'ясувати усі проблемні питання та вжити заходів щодо їх усунення.

   Відповідно до порядку денного було розглянуто п'ять питань. Про умови укладання договорів з постачання природного газу на опалювальний період бюджетними установами згідно результатів онлайн наради з заступником містра розвитку громад та територій України від 05.10.2021 року розповів заступник міського голови Богдан Білецький. 

  По питаннях відновлення газопостачання для бюджетних установ Калуської громади доповів головний інженер Калуського відділення ПАТ "Івано-Франківськгаз" Степан Винник.

  Про проблемні питання, які існують і можуть спричинити невчасне підключення тепла у закладах освіти, культури та медицини, розповідали керівники відповідних установ. За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних установ і підприємств дано протокольні доручення щодо усунення наявних недоліків і опрацювання необхідних документів. 

Інші новини