8o

В Пійлі відбулось спортивне свято серед сімей учасників бойових дій на сході України "Спортивна сім‘я воїна"

  • 2021.10.04 10:47
    • Актуально
    • Громада
  • 247

03 жовтня у садибі "Джерело" у с.Пійло відбулось спортивне свято серед сімей ветеранів та учасників АТО/ООС - "Спортивна сім’я воїна", у якому родини разом зі своїми дітками взяли участь у спортивних естафетах, конкурсах, показали справжній приклад єднання, підтримки один одного та взаєморозуміння.

   Оплесків, сміху, вигуків було вдосталь, коли довелося стрибати на скакалці, кидати дротики в дартс. Також учасники заходу змагались і у інших  дисциплінах, серед яких: стрільба з пневматичної зброї, весела естафета, настільний теніс (пари), підтягування (чоловіки), відтискання від землі (жінки).

   У спортивному святі прийняв активну участь разом зі сім’єю і міський голова Андрій Найда, який привітав учасників змагань, побажав усім міцного здоров’я, гарного настрою, перемоги та наголосив, що спортивне свято, заряджає не тільки активністю і хорошим настроєм, але дає можливість зрозуміти, як важливо у родині допомагати та підтримувати одне одного.

   Батьки і діти, побратими і просто вболівальники підтримували один одного, створювали справжню дружню атмосферу. Кожен член сім’ї відчував свою відповідальність за результат, адже по закінченні змагань на сім’ї чекали медалі та кубки від організаторів і торти від міського голови Андрія Найди.

Інші новини