32o

В очікуванні дива!

  • 2023.12.06 10:11
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 129

        5 грудня 2023 року, напередодні свята Миколая, яке цьогоріч, за оновленим календарем ми відзначатимемо 6 грудня, у рамках роботи консультативного пункту Калуського міського центру соціальних служб в Жіночій консультації, у межах реалізації проєкту “СПІЛЬНО”*, соціальним менеджером Василиною Кашівською було проведено тематичне заняття для майбутніх матусь, в ході якого присутні мали можливість трохи помандрувати у приємні спогади далекого дитинства, поринути у світ казки, порелаксувати та виготовити власноруч витинанку “рукавичка”, отримали ряд корисних рекомендацій щодо способів збереження психоемоційного здоров’я та покращення його показників, особливо  в період виношування дитини. На завершення заходу вагітні жінки отримали в подарунок підгузники, для майбутніх немовлят, за фінансової підтримки Юнісеф.

  Від щирого серця, вітаємо усіх майбутніх матусь та дітей з цим чудовим світлим казковим святом -  Днем Святого Миколая! Нехай Чудотворець принесе у кожну домівку мир, добро, радість, розуміння і щедрі подарунки!

  Нагадуємо, що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги»*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини