В КАЛУШІ ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНЕ ПРИМІЩЕННЯ ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ

  • 2022.01.05 17:12
    • Громада
  • 1594

5 січня 2022 року міський голова Андрій Найда та керуючий справами виконкому Калуської міської ради Олег Савка взяли участь у відкритті оновленого приміщення Калуського відділу УДМС України в Івано-Франківській області.

    На урочистостях були присутні очільники Калуської районної державної адміністрації, Калуської районної ради, працівники апарату управління УДМС України в Івано-Франківській області, керівники територіальних підрозділів, державних установ.

    Начальник управління УДМС України в Івано-Франківській області Сергій Саїв подякував міському голові за сприяння та допомогу у покращенні умов праці. Адже за короткий термін, а саме 1,5 місяці, відремонтовано приміщення та створені комфортні умови як для працівників відділення, так і для відвідувачів. На ремонтні роботи з державного бюджету було виділено кошти в сумі 250 тис. грн, з місцевого бюджету- 85 тис.

    Андрій Найда зазначив: "Дуже добре, що для мешканців громади створюються комфортні умови з обслуговування. Відповідно до підписаного Меморандуму між виконкомом Калуської міської ради та управлінням державної міграційної служби України частина послуг населенню надавалися через центр надання адміністративних послуг, а саме: реєстрація місця проживання, оформлення паспорта громадянина України в формі книжки та вклеювання фотокартки в паспорт громадянина України при досягненні 25-ти та 45-тирічного віку. Зокрема, з жовтня 2017 року адміністраторами Управління "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Калуської міської ради було видано майже 24 тис. паспортів, з них близько 17 тис. паспортів громадянина України для виїзду за кордон та майже 7 тис. паспортів громадянина України у формі ІД-картки". Міський голова побажав успіхів начальнику відділення Мирославу Мельнику та працівникам служби.

     Оновлене приміщення освятили декан Калуський УПЦКП Григорій Мороз та декан Калуський УГКЦ Степан Скібіцький. Всечесні отці благословили працівників установи на плідну працю. Усі присутні посмакували запашним короваєм, символом добра та достатку. Калуське відділення УДМС України в Івано-Франківській області тепер знаходиться за адресою: вулиця Стуса,2.

Інші новини