0o

В Голині привітали зі столітнім ювілеєм Ганну Гнатівну Дутчак

  • 2022.07.18 16:57
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 337

Бажати людині прожити до 100 літ – давня українська традиція. Але похвалитися таким поважним віком може далеко не кожен. А якщо своїх 100 вдається зустріти в доброму гуморі та завзятті – то це взагалі є подією для цілої громади.

   Власне таку ювілярку сьогодні міський голова Андрій НАЙДА та заступниція міського голови Надія ГУШ привітали в Голині. Це Ганна Гнатівна ДУТЧАК.
   Неймовірна жінка з не менш неймовірною історією. Односельчани знають її як величезну трудівницю, берегиню роду свого, неперевершену патріотку та справжню життєлюбку. Ну, а сьогоденням пані Ганна таки засмучена, бо не сподівалася що війна прийде на українську землю. Але твердо вірить у Перемогу, ходить до церкви і молиться за її наближення (зізнається, що «Слава Україні!» в церкві найголосніше за всіх каже).
   Вітаємо Вас, Ганно Гнатівно, всією Калуською громадою. Хай Бог Вам дає сил і здоров’я ще довго бути з нами! Ваш досвід, життєвий оптимізм, громадянська позиція – цілісінький скарб для громади. Многая літ під мирним небом Вам, пані Ганно!

Інші новини