12o

В дитячо-юнацькій спортивній школі ''Сокіл'' відбулися спортивні змагання з футболу - "Спорт, що нас об'єднує"

  • 2022.12.21 15:07
    • Спорт
  • 535
Спорт має дивовижні властивості – він об’єднує, знайомить учасників між собою, зміцнює здоров’я, розвиває їхні вміння та навики, тренує координацію, спритність і витривалість, виховує командний дух, а також приносить задоволення та заряджає енергією на весь день.
  20 грудня 2022 року, в дитячо-юнацькій спортивній школі ''Сокіл'' відбулися спортивні змагання з футболу - "Спорт, що нас об'єднує". Основною метою заходу було популяризація фізичної культури та спорту, залучення до занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя.
   Захід організовано та проведено Калуським міським центром фізичного здоров'я населення ''Спорт для всіх''.
  Меценатом заходу виступили: Державна установа «Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» (Андрій Ребрина), громадська організація ,"Бельгія для України" (Надія Лінда) та громадська організація "Громадський рух "Мій двір" (Олег Нижник).
  У змаганнях взяли участь 35 юних футболістів 2012 - 2014 років народження.
   Як завжди, захід пройшов у веселій дружній атмосфері. Всі учасники змагань отримали масу позитивних емоцій і великий заряд енергії. 
  Організатори заходу висловлюють вдячність спонсорам заходу за підтримку, а також висловлюють подяку за сприяння в проведенні змагань:  управлінню у справах сім‘ї, молоді, фізкультури і спорту (Михайло Клим), директору ДЮСШ "Сокіл" Миколі Пукішу, а також тренерам ДЮСШ управління освіти Сергію Бурковському та Юрію Маляру.

Інші новини