28o

Успішно розпочато реалізацію грантового проєкту!

  • 2021.05.17 17:16
    • Економіка
  • 497

Проєкт Калуської міської територіальної громади, що розроблявся спільно з Верхнянською та Новицькою сільськими територіальними  громадами, успішно відібраний в рамках конкурсу грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва, що реалізує програма «EU4Business: конкуренто-спроможність та інтернаціоналізація МСП».

В рамках проєкту планується проведення серії навчальних тренінгів онлайн для малого та середнього підприємництва, метою яких є допомога бізнесу працювати віддалено, використовуючи онлайн інструменти для звітності та розрахунків.

17.05.2021 року успішно розпочато його реалізацію.

Зі вступним словом до учасників тренінгу звернулась заступник директора проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС - Україна у сфері торгівлі» та програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» Тетяна Аніщук. Тренінги проводять сертифікований аудитор, IAB, засновник аудиторської компанії «Вектор аудиту», голова Спілки бухгалтерів Прикарпаття Ольга Брегін та бухгалтер – експерт аудиторської компанії «Вектор аудиту» Наталія Сидорова. Модератором заходу є заступник начальника управління економічного розвитку міста міської ради Юрій Тимків.

Для того, щоб подати заявку на участь у тренінгах  необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1OF-jn8jNq5gIb1ppV2MGzRgno-T2i1ftEBuZqUEtxKI/edit  

Всього буде організовано 20 одноденних тренінгів, тривалістю 5 годин кожен. Кількість учасників – до 15 осіб на кожен захід.

Участь у тренінгах можуть взяти суб’єкти підприємницької діяльності, зареєстровані на території Калуської міської, Верхнянської та Новицької сільських територіальних громад.

Для учасників тренінгу розроблено практичні посібники з усією необхідною інформацією щодо впровадження та використання реєстраторів розрахункових операцій.

Довідкова інформація:

         Навчальні заходи реалізуються в межах ініціативи «Посилення системи підтримки МСП в територіальних громадах та містах під час пандемії COVID-19» програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Програма впроваджується за дорученням ЄС та уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Інші новини