31o

Успішний старт!

  • 2022.01.11 15:12
    • Освіта
  • 441

     

На базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти завершився відбірковий етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Освіту Калуської міської громади представляло 6 учасниць.

     Під час конкурсних випробувань «Майстер клас», «Практична робота», «Тестування» конкурсантки показали високий фаховий рівень та педагогічну майстерність, творчий підхід до використання як традиційних так і сучасних педагогічних технологій, здатність продукувати власні оригінальні ідеї, сучасне бачення власної ролі в освітньому процесі.

    Попереду фінальний етап І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». П’ятеро педагогів братимуть участь в ньому. Це Іляш Лідія Ігорівна, вчитель Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка,  Кіраль Христина Ігорівна, вчитель Калуського ліцею №5 у номінації «Інформатика». Приємно відзначити, що троє педагогів представляють Калуський ліцей №1, а саме  Кулик Ірина Володимирівна в номінації «Біологія», Розвора Оксана Ярославівна у номінації «Мистецтво» та Німак Оксана Богданівна в номінації «Основи правознавства». Основними конкурсними випробуваннями фінального етапу конкурсу стане проведення уроку.

    Тож, бажаємо нашим педагогам наснаги, впевненості у власних силах та успіхів у фіналі конкурсу!

Інші новини